Новини

Покана за свикване на годи...

Регата Кор Кароли Некст ко...

РЕГАТА ПОРТ ВАРНА – КУПИ Д...

Картотека към БФВ...

РЕГАТА ПОРТ ВАРНА – КУПИ Д...

45 години международна рег...

Покана Общо събрание на С...

Членски внос 2021 година...

Общо събрание 19.09.2020г....

РЕГАТА КУПА БЪЛГАРИЯ КОНРА...

Международна Регата Порт В...

РЕГАТА ПОРТ ВАРНА – КУПА Д...

Решение относно Общо Събра...

Покана Общо събрание на С...

Решение от извънредно Общо...


Реклама

1-во място ORC-C на ДП 2018
Реклама

https://www.facebook.com/yachtclubportvarna/
 

Десет отличия за децата на клуба!


Десет медала - 4 златни, 3 сребърни и 3 бронзови, спечелиха състезателите на яхт клуб "Капитан Георги Георгиев-Порт Варна" в проведените от началото на сезона регати в детските и олимпийски класове. От първото състезание от календара на БФВ за 2010 г. - регата "Бриз Пролет" във Варна, възпитаниците на треньора Камен Димитров се върнаха с пет отличия. Бронзовият медалист от шампионата на България за 2009 г. Иван Кънчев спечели убедително надпреварата в клас "Оптимист" - първи в генералното класиране и в подреждането при момчетата. При момичетата, на първо място се изкачи Магдалена Данчева, а Виктория Петрова остана трета. При момичетата младша възраст със сребро се окичи Вилиана Димитрова. В олимпийския клас "470" Калоян Шантанов/Ясен Обретенов останаха трети, като на моменти караха като равен с равен с националните състезатели.
Седмица по-късно, на регата "Компас", отново във Варненското езеро, Иван Кънчев дублира успеха си в генералното класиране и при момчетата. Виктория Петрова също стъпи на върха при момичетата, а Вили Димитрова се завърна с две отличия - сребро при младшата и бронз в класирането на момичета старша възраст.
Калоян Шантанов/Ясен Обретенов представиха достойно клуба на Международната регата "София Пролет 2010" на язовир "Искър". Двамата се класираха на второ място в клас "420".

 

 

 


04.05.2010г. 08:32ч.
 
Реклама